​Equipuncture biedt een uniek concept, gebaseerd op de combinatie van oosterse en westerse diergeneeskunde!
 Orthopedie, Fysiotherapie, Tandverzorging, Dry needling en Acupunctuur

 

where east meets west

DRY NEEDLING

Dry needling is een specialisatie binnen de fysiotherapie die specifiek gericht is op de behandeling van spier-gerelateerde klachten zoals spierpijn, spierstijfheid en spierkrachtvermindering.

ORTHOPEDIE

Equipuncture benadert ‘het manke paard’ door middel van klassieke bewegingsonderzoeken in combinatie met de palpatie van de acupunctuurpunten.

ACUPUNCTUUR

Acupunctuur kan zowel een grote hulp zijn bij het lokaliseren van het probleem als bij de behandeling. Equipuncture combineert klassieke methodes zoals geleidingsanesthesieën, radiografie en echografie met acupunctuur.​

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie (ook wel kinesitherapie genoemd) biedt een waardevolle ondersteuning voor de prestaties van uw paard, iets waar men in de ons omringende landen al heilig van overtuigd is.

TANDVER-

ZORGING

Een goede  tandverzorging is essentieel  voor de gezondheid van uw paard. Equipuncture legt daarbij de nadruk op het uitbalanceren van het gebit, met als doel de nageeflijkheid en werkwilligheid van uw paard te verbeteren.

“Hey Fanny, ze loopt een stuk beter. Ze loopt ontspannender, soepeler in het algemeen. De spins rechts gaat ook een stuk makkelijker. Ook is ze rustiger (minder zuur) tijdens het borstelen. Dus ik ben zeer tevreden. Het is wel de laatste dagen dat het verschil goed opvalt. Vandaag liep ze echt top! En uit de ervaring met mijn andere merrie, vorig jaar, weet ik dat dat alleen nog maar betert! Bedankt. ”

ANNE D H

 

Pulderbos

“Dag Fanny! Ik ben echt helemaal vertrokken met E.! Ze is veel soepeler in hals en rug, op de rechterkant ook een hele verbetering! Zadel pak naar achter en ook het feit te weten dat ze verder helemaal ok is maakt dat ik haar nu wat meer durf doorrijden. Ze doet het echt super!! Ik wil je dus heel erg bedanken voor die fantastische behandeling! Ik ben met veel meer plezier aan het trainen! ”

INNE C

 

Geel

“K. loopt veel beter. Haar buiging is sterk verbeterd. Ik rijd nog wel met slof maar ik moet het bijna niet meer gebruiken.

Had vanochtend om 8u30 les ... Danny vond hem ook super lopen. Los doorheen het volledig lichaam en super over de rug met krachtige achterhand, ZO CONTENT EN FIER!”

LIES V

 

Duffel

In BEELD
zie dry needling in actie
REACTIES
onze klanten aan het woord...
BEHANDELINGEN

Copyright 2022, No animals were harmed in the making

  • w-facebook
  • w-twitter
  • w-googleplus

where east

 

meets west

equipuncture

 

CONTACT

mail:fgielis@me.com

TEL: +32 495 23 64 02

adres:

Fanny Gielis

Turnhoutsebaan 54

2460 kasterlee

CONTACTUREN

ma-ZA

08:00u-19:00u

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now